De Coach

Mijn naam is Eva Haazen (1969) en werken met kinderen doe ik al jaren met heel veel plezier vanuit verschillende rollen. Vroeger als schoolmaatschappelijkwerker; nu als kindercoach, docent drama en trainer in het basisonderwijs.

Kinderen zien opbloeien doordat ze creatief uiting kunnen geven aan wat ze denken, voelen, vinden en willen, vind ik prachtig. Het helpt hen bij het ontwikkelen van eigenwaarde, zelfrespect, innerlijke kracht en zelfvertrouwen en leidt tot nieuwe inzichten. Stappen durven zetten en werken aan positieve veranderingen voor henzelf en hun omgeving wordt daardoor leuker en makkelijker.

Ik vind het belangrijk dat kinderen regelmatig kunnen “schitteren” en “stralen”. Dat er een plek is waar ze spelenderwijs, met veel enthousiasme en bemoediging kunnen leren, groeien en ontwikkelen. Om die reden is bij Sira Kindercoaching gekozen voor een gevarieerd aanbod.

Zo kunnen veel kinderen op verschillende manieren ervaren hoe fijn het is als de zon in je hart elke dag opnieuw schijnt!

Als coach  sta ik ingeschreven bij de STIR (Stichting Registratie; een onafhankelijk keurmerk voor de beroepsregistratie van coaches, supervisoren en overige professioneel begeleiders).

Sira Kindercoaching staat geregistreerd bij de KVK onder nr 50078267.
2016-02-17 14.38.24

Opleiding/bijscholing Eva Haazen