Sira Kindercoaching werkt samen met gewaardeerde en deskundige professionals die kinderen en ouders op verschillende, elkaar aanvullende wijzen begeleiden:

 

Virtus Praktijk voor Rouw en Verliesbegeleiding

VirtusAnke de Jong van Virtus Praktijk biedt kinderen, jongeren en hun ouders ondersteuning als er sprake is van rouw en ontregeling door een overlijden in de directe omgeving. Ook als er sprake is van (ernstige) ziekte en/of lichamelijke of psychische beperkingen binnen het gezin kan Anke ondersteuning bieden in het omgaan met de dagelijkse en emotionele gevolgen en helpen bij het regelen van praktische zaken. Je bent van harte welkom!
www.virtuspraktijk.nl

 

Kliq Onderwijsadvies voor Leerproblemen, Concentratieproblemen enz.

Kliq OnderwijsadviesKliq logo is een praktijk die zich richt op problemen die kinderen op school kunnen hebben. Denk hierbij aan kinderen die niet goed mee kunnen komen, specifieke leerproblemen hebben óf zich juist vervelen, die opvallen in hun gedrag, concentratie, werkhouding en/of welbevinden. Monique van Selow van Kliq Onderwijs doet onderzoek en adviseert scholen en ouders over de beste aanpak. Ook al kan een onderzoek gericht zijn op het stellen van de diagnose, dan is de insteek ook altijd om praktische tips en adviezen te geven waar uw kind, de school en u als ouders mee verder kunt.

 

Opvoedinzicht voor vragen over opvoeden en opgroeienlogo opvoedinzicht

Bij Opvoedinzicht kun je snel terecht voor je alledaagse vragen over opvoeden en opgroeien. Als pedagoog denkt Simone Spanjaard met ouders mee en geeft praktische tips en inzichten die echt bij jullie en bij jullie kind passen. Geen algemeen advies, maar kortdurend persoonlijk advies op maat. Kijk op de website en lees de ervaringen van andere ouders: www.opvoedinzicht.nl

 


InMotie Psychologie voor een betere balans

InMotie Psychologielogo InMotie brengt en houdt mensen in beweging als ze emotioneel of psychisch uit balans zijn of dreigen te raken. Er wordt zorg geboden op het gebied van angst, depressie, relatieproblemen, rouw, trauma, ADHD, sociale druk, levensfase vragen en op het gebied van werk gerelateerde problematiek zoals burn-out, overspannenheid en stress. Ellen Huijsmans werkt met technieken vanuit de oplossingsgerichte therapie, positieve psychologie en Acceptance and Commitment Therapie. Daarmee helpt ze mensen te denken vanuit hun kracht in plaats vanuit de klacht en gaat opzoek naar wat jou weer laat sprankelen, lachen en plezier beleven.

 

 

Logo TechniekjufDe Techniekjuf voor nieuwsgierige kinderen met interesse voor techniek

Techniek verwondert kinderen en maakt hen nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Het is heerlijk om zelf een technisch werkstuk te mogen maken; iets wat kan bij de Techniek-juf. Techniek is bij uitstek een middel om een moderne, aantrekkelijke en motiverende leeromgeving voor kinderen te maken. De gevarieerde technieklessen spreken vele competenties van kinderen aan.

 

Praktijk Eigen Inzicht voor creatieve doe-coaching (volwassenen)

Eigen InzichtWaarom zou je hulp vragen aan Eigen Inzicht ? Omdat iedereen de moeite waard is om een fijn leven te hebben.
“Jij hebt voor velen mensen hun ramen weer goed schoon gezeemd. Dat gun ik andere mensen, die in de knel zitten, ook.” ( reactie van een klant). En dan op een Creatieve Doe Manier. Niet te veel praten maar doen. Voor meer info: www.eigeninzicht.com Marijke Jansen, 0346574114 Maarssen.

 

 

 


De Mediation CompagnonsDe Mediation Compagnons

Voor houvast, inzicht en professionele, praktische ondersteuning op het gebied van (echt)scheiding en nalatenschap. Hierbij wordt op empathische wijze veel aandacht geschonken aan het belang van een goede relatie met het oog op kinderen en het rouwproces. Bij De Mediation Compagnons werken deskundige, betrokken medewerkers tegen een aanvaardbaar tarief.